До уваги команд-переможців конкурсу 2019 р. Програми ЄС ЕРАЗМУС+: Розвиток потенціалу (СBHE&CBY) та Жан Моне (JM)


Ще раз нагадуємо командам переможцям про те, що, наразі, першочерговим завданням для усіх українських партнерів є термінова перевірка статусу університету/організації на Порталі учасників – Funding & tender opportunities. Для партнерів проектів-переможців важливо мати статус VALIDATED на момент підписання Грантової угоди. У разі наявності іншого статусу (DECLARED або SLEEPING), Європейська Комісія має право виключити організацію з партнерства або не підписати Грантову угоду для проекту.

Перевірити статус організації необхідно безпосередньо на Порталі учасників-Funding & tender opportunities через створений для організації кабінет користувача, ввівши усю необхідну запитувану інформацію. У разі потреби, пропонуємо звернутись до детальної покрокової інструкції щодо реєстрації/валідації організації на Порталі учасників – Participants Portal Steps – англійською.

Як зареєструвати організацію, валідувати статус тощо – кроки та документи тут (укр. мовою).

Також звертаємо Вашу увагу, що зміна статусів DECLARED або SLEEPING на VALIDATED потребує певного часу на підготовку/оновлення документів та їхнє технічне опрацювання. Тому рекомендуємо тим організаціям-партнерам, які ще не мають статусу VALIDATED на Порталі, терміново розпочати роботу по зміні статусу.

З приводу технічних питань щодо РІС або валідації просимо звертатись до технічної підтримки Порталу за ел.поштою: EC-SEDIA-SUPPORT@ec.europa.eu, заповнити форму запиту на Funding & tender opportunities.    

У разі виникнення запитань з підготовки документів для завантаження на Портал учасників та непереборних технічних складнощів у процесі зміни статусу на Порталі просимо звертатись до Національного Еразмус+ офісу в Україні за ел.поштою: office@erasmusplus.org.ua або тел.: +38 (044) 286-66-68, 332-26-45.

Попередня ETF Webinar video recording “Digital skills and learning: a silver ...